(ВІДЕО) У Львові родина героя-прикордонника отримала квартиру

НАЗАД
21 квiтня 2022 16:49

Родина прикордонника, Героя України Ігоря ДАШКА, має змогу переїхати до нового помешкання, яке отримала «у подарунок».

Таким чином будівельна організація подякувала уродженцю Львівщини, який понад 10 років присвятив службі на західному кордоні, а нещодавно загинув у бою з окупантами в Маріуполі. Тяжко поранений прикордонник підірвав себе гранатою, щоб не потрапити в полон та не дати ворогу захопити радіостанцію.

Ініціатива щодо виділення житла сім’ї загиблого у війні з росією Героя належить одному із забудовників міста Львів. З цією пропозицією представники будівельної компанії звернулися до Львівського обласного територіального центру комплектування та соціальної політики, які, у свою чергу, повідомили прикордонників. Згодом було визначено коло родин, з числа загиблих воїнів, які потребують отримання житла.

Сім’я Ігоря погодилася на безоплатне отримання квартири, оскільки власного куточка ще не мала. Сьогодні відбулося підписання договору та передача ключів від помешкання. До речі, забудовник також планує здійснити дизайнерський ремонт нового помешкання.

Дружина Ольга і донька Героя України Марія вдячні усім, хто долучився до такого благодійного кроку – керівництву фірми, центру комплектування та соціальної політики і побратимам-прикордонникам.

Сподіваємося, що цей вчинок стане гарним прикладом для наслідування, оскільки Україна втратила у війні за своє існування тисячі вірних синів і доньок, яких не дочекалися удома.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси